ARTIKLER

- OM DIN OG DE ANDRES VIRKSOMHEDER

INDSIGT er et erhvervsmagasin som indeholder spændende artikler om virksomheder med adresse i kommunen. Artikler som kommer "bag om" virksomhedens facade og belyser sjælen, strategien, erfaringerne eller.... 

Du kan sammen med vores tilknyttede journalister finde frem til præcist det budskab du ønsker at bringe i magasinet. Vi skriver og opsætter det grafisk flot samme med de professionelle billeder som vores fotograf tager.

Opslag 2.jpg
Skærmbillede 2020-03-26 kl. 18.40.30.png
Skærmbillede 2020-09-30 kl. 09.56.12.png

ARTIKEL I MAGASINET

En erhvervsartikel koster kr. 8.500,- og fylder 2 sider inkl. billeder. Vi skriver artiklen, tager billeder og bestiller opsætning.
Der kan ikke indgå logo eller særlige tilbud i artiklen. Ønsker du det, så er det måske en annonce du skal bruge i stedet for.


ANNONCE I MAGASINET

En 1/1 sides annonce i format A4 koster kr. 5.000,-
Prisen er excl. opsætning - men vi hjælper gerne. Du bestemmer helt selv, hvordan din annonce skal se, og hvad den skal indeholde.

Særpris for bagside

Bemærk at ovenstående er excl. moms.

Prisen på en artikel indbefatter desuden, at de benyttede fotos tilsendes dig som kunde, og du kan bruge både artiklen og billederne kommercielt uden yderligere vederlag. 
Ønsker du at tilkøbe alle de billeder der er taget, kan det arrangeres.

Desuden bringes artiklen også her på websitet, hvor den vil blive liggende indtil du ønsker, at vi fjerne den.
Vi bringer naturligvis indholdet online på de sociale medier.
Ligesom du opfordres til, at bringe din artikel og dele vidt og bredt. Brug gerne #MagasinetIndsigt og henvis her til siden.

 

Når der er indgået aftale om artikel, fremsendes en ordrebekræftelse og herefter arrangeres møde med fotograf og journalist.. Ordrebekræftelsen er bindende.

 

Når der er indgået aftale om en annonce, fremsendes en ordrebekræftelse og færdigt annoncemateriale skal modtages efter nærmere vejledning. Ordrebekræftelsen er bindende.
Har du ikke mulighed for at fremsende færdigt annoncemateriale, hjælper vi naturligvis gerne med udformning, mod honorar.