Det nye årti baner vej for 

BÅDE OG 

KONSULENTERNE

Hos konsulentpartnerskabet Ex3 er menneskelige
relationer essentielle, og verdensmål er også blevet til forretningsmål. For hos Ex3 er ”enten eller” afløst af ”både og”.

Designmejeriet WEB.jpg

Det nye årti kræver små bevidste skridt af alle virksomheder, hvis verden skal ændres til det bedre. Men spørgsmålet er, hvordan gøres dette i praksis?

 

Det ved de en del om i konsulentpartnerskabet Ex3, der holder til hos Designmejeriet i Stilling. Når idékvinderne og partnerne Conny Ericon Andersen og Theresa Blegvad taler om relationer, verdensmål og visioner er det med lys i øjnene og begejstring i kroppen.

 

”Sammen med virksomhederne sætter vi de tre bundlinjer; People, planet og profit i spil. Tiden er inde til, at vi tænker helhedsorienteret i alle organisationer, og derfor skal fremtidens virksomheder indenfor nogle år, tage bevidst stilling
 til, hvilke verdensmål, de vil sætte i fokus”, siger Conny Ericon Andersen og fortsætter:

 

”I Ex3 faciliterer vi gode solide Human Relations (HR)-processer, og vi styrker virksomheder ved at gøre verdensmålene nærværende for deres business og deres medarbejdere”.

Når partnerne i Ex3 puljer deres HR-ekspertise, vejer det tungt i rygsækken. Hver især har de både erfaring som ejerledere, og fra alle niveauer af organisationer og bestyrelser bag sig.

Fundamentet er derfor i orden, i forhold til deres tre forretningsområder, som er HR, verdensmål og iværksætteri.

”Vi har alle været i branchen i mange år og har selv gået OG GÅR stadig vejen”, siger de Conny Ericon Andersen og Theresa Blegvad samstemmigt.

”Vi bruger udtrykket ”Partners in progress” til, at beskrive vores idé bag Ex3-konsulentpartnerskabet. Hver især driver vi også egne konsulentvirksomheder og samtidig deler vi en drøm om, at nå dybere og længere med virksomhederne ved, at stå sammen og virke i fællesskab”, nævner Theresa Blegvad.

 

 

 

En styrket bevidsthed


Efter et års tid på tegnebrættet er Ex3 nu flyveklar.

 

”Vi matcher det mangfoldige paradigmeskifte tiden kalder på. Vi mennesker går fra at leve med et lineært mindset til et cirkulært. Menneskeheden gennemlever en erkendelse af, at sammenhængskraften er betydningsfuld. Corona har i den grad også vist, hvordan alt, hvad vi gør, har indflydelse på noget andet. Og at vi bliver udfordret, hvis vi kigger for snævert på tingene”, siger Conny Ericon Andersen. Dette paradigmeskifte har Ex3-konsulenterne med sig i deres virke.

 

”Hensigten er ikke nødvendigvis at fordre store, radikale ændringer, men i stedet at øge virksomhedernes bevidsthed, og herfra tage implementerbare, velovervejede skridt”, siger hun videre.

 

”Vi lægger meget vægt på, at det i stedet for ”enten eller” er ”både og”. Det gamle og det nye kan fungere sammen, timing er essentielt, og vi er blot mennesker, som møder mennesker, og sammen skaber udvikling”, siger hun og Theresa tilføjer: ”Med stor erfaring, velkonstruerede værktøjer og den rette portion entusiasme kan vi sammen med virksomhederne nå nye dimensioner”.

 

Designmejeriets rammer understreger tydeligt visionerne. Her er intet ”enten eller”. Her er et mangfoldigt ”både og” – af latter og alvor, sjæl og krop, og ikke mindst fokus og faglighed.

 

 

Det store billede

 

Ex3 har ansat Bente Juel Danyar som senior konsulent og omdrejningskvinde, så hun, med sine mangeårige erfaringer, kan samle trådene – både på det danske og nordiske marked. På hendes kontor er ideer og tanker allestedsnærværende i form af tegninger og plancher fra den idéudviklingsfase, virksomheden har gennemgået.

 

”Samarbejdet her er nyskabende, fordi vi går på tværs af fagligheder og har mange facetter at byde ind med.  Vi er mere end et almindeligt konsulenthus. Vi har en komplethed i vores udbud og tiltag”, siger Bente Juel Danyar.

 

Ex3 har allerede stærke relationer knyttet – både nationalt og internationalt. ”Vi kommer blandt andet til at navigere markedet med danskdesignede ”HR-værktøjer”, en dansk verdensmålscertificering for små og mellemstore virksomheder, og så udbyder vi et amerikansk iværksætterprogram med fokus på teknologi”, fortæller Conny Ericon Andersen.

 

”Virksomhederne skal i gang med, at se sig selv i det store billede.
Det vil i sidste ende afspejle sig i alle virksomhedens bundlinjer. Derfor er vi sikre på, at ”både og”-konsulenter er det nye sort og en nødvendighed i branchen”, slutter Theresa Blegvad.