ZONETERAPI
er HR-afdelingens oplagte genvej til glade medarbejdere

Mayanne_Damgård_-_web_-_Fotograf_Per_B

Nervebanerne forbinder alt i kroppen

 

Nerve- og energibaner kobler alt sammen og påvirker hinanden.  Så ved at stimulere de rigtige steder, kan du påvirkes både fysisk og mentalt.

 

Zoneterapeuten påvirker hele kroppen og alle kropsfunktioner, ved at stimulere punkter i dine fødder eller i dit ansigt. Zoneterapi påvirker også dit indre på en måde, der er langtidsvirkende. Det er langt mere end den fysiske krop, der påvirkes.

 

Det virksomhederne skal bruge for at tilbyde medarbejderne behandlinger, er et roligt lokale

 

Det er alt, hvad der bruges for at zoneterapeut Mayanne Damgård er klar til at gå i aktion.

 

Det der også er med til at gøre det nemt er, at det kan foregå på virksomheden og der ikke er spildtid til transport og omklædning. Modsat kropsmassage er kroppen ikke smurt ind i olie. Så det er en meget ”renere” oplevelse efter behandlingen. Modsat massage er det kun sko og sokker, der skal af for at Mayanne kan koncentrere sig om fodzoneterapi.

 

Det gør det meget enkelt for de virksomheder, der har lavet aftale med My-Feet, at der ikke skal bruges ekstra tid og faciliteter før og efter, Mayanne har været i gang.

 


Mayanne er specialiseret i både fod- og ansigtsterapi

 

Det er endnu enklere med ansigtsterapi. Her gælder det bare om at lægge sig på den briks Mayanne har med.

Ansigtet bliver renset for make-up. Og så skal man bare lade sig glide med ind i behandlingen.

 

Fradragsberettiget

 

De virksomheder, der har tegnet aftale med My-Feet gør brug af forskellige muligheder. Omkostningerne kan trækkes fra, og der kan tegnes forskellige aftaler med sundhedsordninger, der giver tilskud til behandlingerne.Det er den fleksibilitet, der kan gøre det meget attraktivt for de virksomheder, der vil tilbyde medarbejderne ”lidt ekstra.”

 

Nogle virksomheder vælger, at det kan gøres i arbejdstiden. Andre bruger flekstid, men betaler for behandlingen. Nogle har fundet helt andre løsninger. Det vigtigste er, at det er fleksibelt og kan tilpasses aftalerne på de enkelte arbejdspladser.

Kredsløb der bliver stimuleret og påvirket positivt, reagerer med en stor forskel både fysisk og metalt

 

Et af udgangspunkterne er, at der kigges fremad og terapien tilpasses den enkelte medarbejder. Der kan være stor forskel på, om du som medarbejder har stillesiddende arbejde eller er fysisk aktiv hele dagen. Det som zoneterapeuten kan er, at præcist planlægge og tilpasse de påvirkninger, der optimerer din krop på lang sigt.

 

 

Behandlinger er tilpasset den enkelte person

 

Zoneterapi er en langsigtet strategi. Det er ikke bare en muskel, der skal løsnes. Det der er målet, er at krop og sind skal være i balance. At der er balance, gør det meget enklere for alle personer i hverdagen.

Alle kender fornemmelsen af en belastning, der forsvinder og den ro det giver på alle områder, når belastningen er væk.

 

 

Nyhedsmagasinet Danskekommuner.dk skriver direkte, at zoneterapi sænker sygefravær

 

”Færre sygedage og gladere medarbejder. Ordninger, hvor medarbejderne bliver tilbudt gratis behandling hos en kiropraktor eller zoneterapeut, vinder frem i kommunerne. Med positive virkninger.”